Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 18:21

Αγιασμός στον Πανθηραϊκό | Ευχαριστήριο σε Playland‏

Με τις ευλογίες του εφημέριου Μεσαριάς πατέρα Ευάγγελου Φουστέρη, τελέσθηκε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Playland, ο αγιασμός της ομάδας του Πανθηραϊκού ενόψει της επικείμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

  Οι αθλητές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας, αγιάσθηκαν από τον ιερέα και έλαβαν την ευχή του για μια υγιή και γεμάτη επιτυχίες ποδοσφαιρική περίοδο.  Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο Playland, αφού από σήμερα ξεκινάει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας και οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. 

 Ο προπονητής της ομάδας κ. Κωνσταντόπουλος  δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την προσπάθεια την οποία καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις εντολές του τεχνικού επιτελείου, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 Στο σημείο αυτό η διοίκηση του Πανθηραϊκού, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αισθάνονται  την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους αδελφούς Ξαγοράρη, για την ευγενική παραχώρηση του  Αθλητικού Κέντρου " Playland ", το οποίο και χρησιμοποιήθηκε για τις προπονήσεις της ομάδας μας από τις 19 Αυγούστου μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της προετοιμασίας.
AGIASMOS1AGIASMOS2AGIASMOS3AGIASMOS4AGIASMOS5
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares